Conferinţa „Internaţionalizarea Experienţei Studentului”

Conferinţa „Internaţionalizarea Experienţei Studentului”

De-la-Societatea-Studentilor-Romani-de-la-Paris-la-Liga-Studentilor-Romani-din-StrainatateLiga Studenţilor Români din Străinătate şi Consiliul Britanic, în parteneriat cu Academia de Studii Economice din Bucureşti, anunţă organizarea celei de a doua ediţii a Student Policy Forum.

„Internationalising Student Experience – The power of global student mobility” continuă seria de conferințe internaționale pentru educație organizate în cadrul proiectului Global Policy Dialogue al British Council. Aceste conferințe oferă celor implicați în politici educaționale și celor care lucrează în domeniul educației în întreaga lume un forum deschis pentru discutarea problemelor care interesează astăzi comunitatea internațională a educației.

 Studenți și organizații studențești, alături de reprezentanți ai universităților, ai autorităților publice și experți din domeniul educației, sunt invitați la o serie de discuții despre oportunitățile și provocările pe care internaționalizarea experienței studențești le deschide pentru studenți și absolvenți, universități și instituții publice.

 Mai multe detalii despre eveniment se regăsesc aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published.