Politică de confidențialitate

Portalul de analize Geopolitics.ro respectă dreptul la intimitate al utilizatorilor noştri. În această pagina de “Politică de confidenţialitate” specificam foarte clar ce tip de informaţii sunt adunate şi cum sunt ele folosite.

Date cu caracter personal

Portalul de analize Geopolitics.ro specifică foarte clar locurile în care date cu caracter personal (care vă identifică) sunt cerute.

Portalul de analize Geopolitics.ro stochează datele cu caracter personal pe care le introduceti în formularul de abonare la newsletter. Datele personale introduse sunt folosite pentru a putea asigura o bună funcţionare a serviciului la care vă abonaţi. Câmpurile: nume, prenume şi adresă de email sunt necesare pentru a putea primi mesajele personalizate, prin email. Alte date personale pot fi solicitate pentru a realiza profilul demografic al utilizatorilor noştri.
Pentru a putea analiza mai bine cum newsletter-ele trimise sunt folosite, informaţii suplimentare sunt stocate pentru fiecare newsletter trimis. Aceste date sunt asociate cu „contul” dumneavoastră de abonat.

Aceste date sunt:

  • data abonării la newsletter
  • data dezabonării la newsletter
  • data deschiderii (citirii) unui mesaj personalizat
  • data la care un link din mesajul personalizat primit este apăsat

Pentru fiecare dintre înregistrările de mai sus se reţine şi adresa IP de la care acţiunea a fost întreprinsă.
Fiecare înregistrare contorizată de sistem are rol statistic şi nu va fi facută niciodată publică într-un mod în care să permită unor terţi să vă identifice.

Datele agregate general pot fi publicate de către furnizor.

Opt-out

Pentru cei care doresc să se asigure că nu vor primi newslettere de la noi, există posibilitatea de Opt-out. Pentru opt-out vă rugăm să accesaţi formularul de aici.

Confidenţialitatea datelor personale

Furnizorul garantează că datele cu caracter personal nu vor fi închiriate, înstrăinate sau vândute unor terţi fără acordul dumneavoastră în prealabil.

Securitatea datelor personale

Furnizorul foloseşte pentru stocarea datelor cu caracter personal serverele propri sau ale partenerilor noştri. Pentru a preveni pierderea acidentală a datelor, arhive zilnice (backup-uri) sunt create şi păstrate securizat pentru minim 6 luni în urma. Toate echipamentele tehnice folosite de furnizor pentru furnizarea serviciului sunt securizate şi actualizate pentru a preîntâmpina intruziunile neautorizate.

Date de Contact

Pentru orice întrebare privind serviciul furnizat ne puteţi contacta la:

Email: office@geopolitics.ro

NOTĂ DE INFORMARE

Asociaţia ASAGRI prelucrează datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastră prin completarea formularelor de înscriere la evenimentele ASAGRI şi a formularului de înscriere la newsletterul portalului de analize geopolitice GEOPOLITICS.RO, STRICT în scopul de  a vă oferi acces la evenimentele organizate de asociaţie.

Asociaţia ASAGRI a fost înscrisă la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, ca operator de date cu caracter personal sub numărul 22062 în Registrul de evidenţă a prelucrărilor de date cu caracter personal, având ca scop “educaţie şi cultură”.

Datele pe care le furnizaţi prin completarea formularelor de înscriere la evenimentele organizaţiei sunt destinate exclusiv utilizării de către organizaţia noastră pentru a vă oferi acces la evenimente. Datele pe care le furnizaţi prin completarea formularelor de înscriere (nume, prenume, data naşterii, telefon, e-mail, ultima facultate absolvită) nu vor fi transmise (prin vânzare sau închiriere) către terţe părţi. Pe viitor, datele Dvs. de contact ne permit să vă ţinem la curent cu activitatea noastră curentă.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, dreptul de intervenţie asupra datelor personale, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneti prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor Dvs. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu un e-mail la adresa office@geopolitics.ro.  De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

DECLARAŢIE DE CONSIMŢĂMÂNT

Prin completarea formularelor de inregistrare la evenimentele organizatiei noastre ,  declaraţi că sunteţi de acord cu colectarea, prelucrarea şi utilizarea datelor personale furnizate prin formulare în scopul de a vă permite ulterior accesul la evenimentele organizate de asociaţia noastră, în conformitate cu dispoziţiile legale stabilite prin Legea nr. 677/2001 care prevede protejarea datelor cu caracter personal.

Leave a Reply

Your email address will not be published.