Conferinţa “Dominoul revoluţiilor din lumea arabă”

Conferinţa “Dominoul revoluţiilor din lumea arabă”

Dominoul_revolutiilor_din_lumea_araba_afis_715012140Asociaţia ASAGRI are plăcerea de a vă invita cu ocazia lansării oficiale a portalului GEOPOLITICS.RO, la conferinţa “Dominoul revoluţiilor din lumea arabă”.

Asociaţia ASAGRI are plăcerea de a vă invita, cu ocazia lansării oficiale a portalului GEOPOLITICS.RO, la conferinţa“Dominoul revoluţiilor din lumea arabă”.

Evenimentul va avea loc in data de 6 mai 2011ora 13.00, la Biblioteca Metropolitană Bucureşti, în cadrul Târgului de Voluntariat “Pro-Cultura” şi îi vom avea ca invitaţi pe domnul Prof. univ. dr. Dumitru Preda, fost Director al Arhivelor Diplomatice şi Delegat Permanent Adjunct al României pe lângă UNESCO şi pe domnul Niels Schnecker – consilier special la Casa Albă în timpul Administraţiei Reagan.

Evenimentul este organizat cu sprijinul Clubului Roman pentru Relatii Externe, Diplomatie si Afaceri Europene – CRREDAE şi Bibliotecii Metropolitane Bucureşti.

Alături de invitaţii noştri vom dezbate timp de 45 minute problema revoluţiilor din lumea arabă:

Care sunt cauzele izbucnirii acestor revoluţii?

Sunt ele instrumentate de vreo organizaţie sau vreun stat?

De ce tocmai acum? 

Cine are de câştigat de pe urma acestor evenimente?

Care sunt implicaţiile economice?

Vom încerca să aflăm răspunsul la toate aceste întrebări în cadrul conferinţei “Dominoul revoluţiilor din lumea arabă”.

Persoanele care doresc să participe la această conferinţă sunt rugate să se înscrie completând chestionarul de aici,până miercuri, 4 mai, ora 22.00.

Pentru cei selectaţi, invitaţiile vor fi transmise pe e-mail în cursul zilei de 5 mai 2011.

Leave a Reply

Your email address will not be published.